Waarom @miniplan

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

"Het is een plezier om met Diana te sparren, de ideeën borrelen op en de adviezen zijn van een degelijke kwaliteit, je kan er zo mee aan de slag"

Timmy Oliviers

Nyte Vision & Graveerdepot

"Diana handelt zeer snel en professioneel. Ik ken weinig mensen die zo accuraat te werk gaan. Een echte aanrader."

Beatrix Van Onsem

Absolutebe

"Wekelijks worden er taken uit mijn handen genomen die op het eerste zicht niet veel tijd vergen, maar toch wel uiterst belangrijk zijn dat ze op regelmatige tijdstippen gebeuren. Facturen opvolgen en waar nodig een herinnering versturen, zorgen dat de daar bijhorende BTW-attesten in orde zijn, inkomende facturen uploaden en aan de boekhouder bezorgen en ze klasseren. Doordat Diana deze taken ten harte neemt, geeft mij dat ruimte om meer tijd te besteden aan mijn werven."

Tim Engels

Renovant

"Ik heb Diana leren kennen als een zeer gedreven persoon. Het is iemand die rustig overkomt en ook meteen je vertrouwen wint. Dit doet ze vooral door haar snelle aanpak, haar doorzettingsvermogen en de wil om voor haar klanten het beste te doen in elke situatie."

Wouter Vanhove

Loopbaanboost

"Hé Diana. Ik heb eindelijk mijn ondernemingsnummer. Volgende week gaat de webshop online en kan het avontuur beginnen. bedankt dat ik je altijd mocht bellen!"

Vicky

Vic_bag_ Handmade bags

"Ik geloof echt in je aanpak, authentiek gaat het langste mee, en blijkbaar al instant succesvol. Vaar je eigen koers, dat komt meer dan goed!"

Sophie Appelmans

Jobcoach

"Toen ik een eigen zaak wilde starten, kreeg ik via mijn accountant de gegevens van Diana. Ik heb haar gecontacteerd en ik was enorm verheugd dat ze al mijn vragen wilde beantwoorden. Het was zeer duidelijk dat Diana bij de opstart van haar firma gedetailleerd te werk is gegaan"

Ronny

RK Support BV