Wie is @miniplan

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

logo Adminiplan

Hallo, ik ben Diana, na een 30-jarige carrière in vast dienstverband maakte ik een doorstart als freelance administratieve duizendpoot met Adminiplan.

Een groot deel van mijn loopbaan speelde zich af in de Haven van Antwerpen en in de bouwsector. Beide heel boeiende en leerrijke werkplekken, maar toch was er het steeds overheersende gevoel van een ontbrekend deeltje van de puzzel, dit kon ik invullen door te gaan ondernemen. De uitdaging om met gelijkgestemden ondernemers samen te werken en deze gelukkig te maken door kennis en ervaring te delen, maakt voor mij de werkbesteding zoveel waardevoller.

“Het anderen comfortabel maken door kennis te delen op een zinvolle manier, dat is een ding van mij.”

Foto Diana Eyckmans, zaakvoerder Adminiplan
0 +

Jaar Ervaring

Foto Diana Eyckmans, zaakvoerder Adminiplan

Ervoor zorgen dat wat anderen als lastig beschouwen aan ondernemen uit handen nemen en zorgen dat die onderneming staande blijft. Die stapel post weg werken, die facturen opmaken en dat lastige telefoontje plegen. Administratie is immers de ruggengraat van een onderneming!

Ik ga dan ook graag op zoek naar een zinvolle oplossing om het administratieve gedeelte van een onderneming te verlichten. Ervoor zorgen dat de administratie completer is en alles tijdig bij de boekhouder geraakt. Zo krijgt men meer zicht en grip op de financiën.

Een goede communicatie laat toe deze werken uit te voeren op verplaatsing, mijn werkplek of in een vertrouwde omgeving. Ik verkies de combinatie mits deze vrijheid geen belemmering kan zijn om toch een hecht team te vormen.

“Heb je een voorstel of zit je met een vraag? Aarzel dan niet om contact op te nemen, ik zorg graag voor een gepast antwoord en dit oplossing!”

Een vraag over administratieve dienstverlening aan Adminiplan? Ik sta u graag te woord!

Of u nu een startende ondernemer bent, of al een aantal jaren zelfstandig bent, samen bekijken we op welke manier u het beste geholpen wordt bij het ontzorgen van uw financiële administratie. Het is belangrijk dat deze samenwerking aansluit bij de wensen van u als ondernemer, omdat deze wensen niet voor elke ondernemer gelijk zijn is maatwerk een vanzelfsprekendheid.